Rainpharma : stralend van buiten én van binnen

Wij zijn trotse verdelers van het Rainpharma gamma. RainPharma, made in Belgium staat voor eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.
Gezicht, A B C D E F 

RainPharma ontwikkelde een stappenplan voor het gelaat. In maximaal zes stapjes tover je een gezonde, mooie huid tevoorschijn die perfect in balans is. Je gebruikt de producten volgens het alfabet, van A tot F. De eerste letter van de naam verraadt de volgorde. De producten zijn geschikt voor elk huidtype. 

Lichaam 

De plantaardige douchegels, handzepen en huisgeurtjes met essentiële oliën kunnen iedereen bekoren. Probeer ook zeker de shampoo, conditioner en prebiotic skin lotion of experimenteer met de badproducten die je zelf een geurtje kan geven.

Dieet

De kwalitatieve shakes en voedingssupplementen van RainPharma kunnen ingezet worden bij een dieet, als detox of om je gewicht onder controle te houden. Kom gerust langs in de apotheek en we geven je de nodig uitleg om op zoek te gaan naar de betere versie van jezelf. 

 STRALEND VAN BUITEN EN VAN BINNEN!