Apotheek Phaverso

Over apotheek Phaverso

Apotheek Phaverso – Pharmacie Verhaege Sophie. Wij zijn een groep van 3 apotheken in Dadizele, Diksmuide en Oostnieuwkerke.

Samen met een gedreven team van apothekers en assistenten werken wij onder het motto: “jouw welzijn is onze prioriteit, een apotheek waar de patiënt centraal staat”. Met onze discrete en klantvriendelijke aanpak bieden wij jou steeds advies over de correcte medicatie en behandeling. We begeleiden je graag als jouw huisapotheker. Apotheek Phaverso staat voor véél meer dan geneesmiddelen alleen, je kan bij ons terecht voor deskundig advies op maat.

Wij bieden je een ruim aanbod huidverzorgingsproducten, cosmetica, babyvoeding, voedingssupplementen, thee, huisbereidingen, homeopatie, fytotherapie, bandagisterie,..  Ook thuiszorgmateriaal aan concurrentiële prijzen kan je bij ons bekomen. Samen met onze patient of hun familie zoeken we naar de gepaste oplossing.

Heb je weinig tijd? Wil je iets bestellen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of op onze contactpagina.

Apotheek Phaverso Dadizele

Dadizele

Op 1 oktober 2005 werd Apotheek Leblanc overgenomen door Sophie Verhaege. Apotheek Phaverso dankt zijn naam aan Pharmacie, Verhaege, Sophie.

Diksmuide

In 2010 volgde de overname van Apotheek Phaverso – Diksmuide. Charlotte Dedeine is er het gezicht van de apotheek en staat er samen met haar jong en dynamisch team met raad en daad voor je klaar.

Apotheek Phavero Diksmuide
Apotheek Phaverso Diksmuide

Oostnieuwkerke

Sedert 1 december 2018 behoort ook Apotheek Phaverso Oostnieuwkerke tot onze groep. Joke Wydooghe is er titularis. Ze staat er samen met haar team klaar om u steeds het juiste advies te geven.